Алавес – Реал Мадрид: прогноза „2“

Алавес се изправя срещу Реал Мадрид на стадион Мендисороса в събота, 30 ноември от 14:00. Мачът е от петнадесетия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Филм Плюс. Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Алавес записа две последнователни победи с 3:0 и 2:0, което ги отдалечи от зоната на изпадащите, където бяха допреди това. Тима заема 13-то място с актив от осемнадесет точки след четиринадесет изиграни мача. Бяло-сините са спечелили повечето от точките си пред собствена публика, но разликата в класите е огромна и както не успяха да победят никой от другите клубове в топ 5 едва ли и сега ще имат някакъв шанс. Ако все пак Ману Гарсия иска да вземе дори равенство Лукас Перес трябва да има отличен ден.

Реал Мадрид си осигури продължаване напред в Шампионска Лига след равенството 2:2 с ПСЖ в група А и удължи серията си без поражение във всички турнири на седем двубоя като са спечелили безусловно пет от тях. Белия балет се бори за титлата в Испания и заедно с Барселона иамт по 28 точки. Реал имат по-добра защита, а каталунците са успели да отбележат повече голове до този момент. Мадричани имат доста контузени играчи, но се представят убедително далече от дома, а и Зидан не веднъж е показал, че може да се справя със всякакви трудности.

Домакините не са за подценяване и са допуснали едва два гола у дома, но ще имат нужда от много късмет за да измъкнат дори равенство. Очакваме нискорезултатен сблъсък и победа за Реал Мадрид над Алавес, както и под 2.5 гола в двубоя от петнадесетия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,54
3. 1xBet – 1,58
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *