Фиорентина – Парма: прогноза „1“

Фиорентина се изправя срещу Парма на стадион Артемио Франки в неделя, 03 ноември от 19:00. Мачът е от единадесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Фиорентина заема 8-мо място с актив от 15 точки след десет изиграни мача. Виолетовите под ръководството на Стефано Пиоли изградиха стабилен отбор и само на три точки от зона Лига Европа. Пред собствена публика са записали две победи, едно равенство, две загуби и имат голова разлика 7:7. Въпреки това навлизат във форма и освен Франк Рибери и Херман Пецела нямат проблеми с контузии, така че нямат право на грешка.

Парма се класира пред своя опонент през миналия сезон и сега е точно след него на 9-та позиция с актив от 13 точки. Основната цел на отбора обаче си остава запазването на елитния им статут, тъй като не разполагат с тим, който да може да постигне повече. В гостуванията си трудно успяват да се противопоставят на противниците си като равенството с Интер в последния кръг бе огромна изненада и определено бе незаслужено. Спечелили са само четири точки и са с отрицателна голова разлика.

Двата тима са един до друг в класирането, но Фиорентина има домакинско предимство, докато Парма няма да разчита на двамата си основни реализатори. Очакваме минимална победа за виолетовите и под 2.5 гола в двубоя от единадесетия кръг на италианската Серия А.

2. WinBet – 1,52
3. 1xBet – 1,57
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *