08 октомври, 2019

Исландия - Франция: прогноза: над 2.5

Исландия се изправя срещу Франция на стадион Лаугардалсвьолур в едноименния град Рейкявик в петък, 11 октомври от 21:45. Това е седмия мач от квалификационната  фаза на Европейско първенство по футбол 2020. Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Исландия заема 3-то място в група H с актив от 12 точки след шест изиграни мача. Отбора има две загуби далече от дома и три победи пред собствена публика като головата им разлика до този момент е 10:9. Четири от тези пет двубоя са с над 2.5 гола и ако подобрят представянето си в защита ще имат реални шансове да излезнат от тази група.

Световния шампион Франция е на 2-ра позиция с актив от 15 точки, колкото имат и Турция. Петлите бяха надиграни именно от лидера в класирането и то безапелационно, но освен това поражение са с отлична статистика. Четири победи и една загуба като са успели да отбележат деветнадесет гола и са допуснали четири. Също като своя опонент 80% от двубойте им са с над 2.5 гола.

Две атакуващи формации се изправят една срещу друга, а историята показва че и двете страни успяват да се разпишат. Очакваме нов високорезултатен сблъсък с над 2.5 гола и победа за Франция в седмия мач от квалификационната  фаза на Европейско първенство по футбол 2020.

1. Palmsbet - 1,90
2. WinBet - 1,91
3. 1xBet - 1,93

Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

0 коментара:

Публикуване на коментар