Шалке 04 – Борусия Дортмунд: прогноза „2“

Шалке 04 се изправя срещу Борусия Дортмунд на стадион Фелтинс в събота, 23 октомври от 16:30. Мачът е от деветия кръг на немската Бундеслига и ще бъде предаван директно по Евроспорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайнТУК.

Шалке 04 заема 7-мо място с актив от 14 точки след осем изиграни мача. Кралско сините не участват в европейски турнир и се изявяват само в първенството като не успяха да спечелят последните си два двубоя. Пред собствена публика са с две победи, едно равенство и една загуба и са успели да отбележат шест попадения като са допуснали пет в своята мрежа.

Дортмунд изглежда също се подготвя за предстоящия сблъсък, защото изигра слаб мач срещиу Интер в Шампионска Лига и загуби с 2:0. В първенството обаче се представят повече от добре като имат само едно поражение. Черно-жълтите са с актив от 15 точки и изостават само с една от лидера Борусия Мьонхенгладбах, които всъщност успяха да победят в последния кръг. Алкасер и Ройс няма да вземат участие заради контузии, но Люсиен Фавър има невероятни играчи и може да се справи временно с тези контузии.

В последните двубои между тези два отбора никой не може да вземе преимущество що се отнася до победите. Очкваме нов оспорван сблъсък с над 2.5 гола и победа за Борусия Дортмунд над Шалке 04 в деветия кръг на немската Бундеслига.

2. WinBet – 2,10
3. 1xBet – 2,13
Можете да следите резултати на живоТУК

Ако обичате да залагате, то можете да се възползвате от няколко хиляди под формата на бонуси за залози досъпни за български играчи: повече ТУК

Онлайн букмейкъри:

онлайн букмейкъри



Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *