Виляреал – Реал Мадрид: прогноза „над 2.5“

Виляреал се изправя срещу Реал Мадрид на стадион Ел Мадригал в неделя, 01 септември от 22:00. Мачът е от третия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Филм Плюс.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Виляреал заема 13-то място с актив от 1 точка след два изиграни кръга. Жълтата подводница допуска прекалено много голове, а именно 6 до този момент. При равенството с Гранада 4:4 и разочароващото поражение от Леванте с 2:1. Те имат домакинско предимство и това може би е единственото им преимущество, защото ако не друго играят по-убедително пред собствена публика.

Реал Мадрид са на 3-та позиция с актив от 4 точки. Белия балет загуби лесни две точки срещу Валядолид и то в последните минути на срещата като сега ще се опита да се реваншира за тази грешка. Преди това тима на Зидан записа победа над Селта с 3:1 като са успели да се разпишат в тринадесет от последните си петнадесет двубоя във всички турнири. Новото попълнение Еден Азар ще пропусне двубоя заради контузия, но отбора разполага с достатъчно опции в нападение за да не се забележи отсъствието му.

В последните пет двубоя между тези два съперника има един с под 2.5 гола и четири с по над 3.5 гола като гостите имат и доста по-добра статистика. Очакваме Реал Мадрид да победи без проблеми Виляреал на Ел Мадригал и над 2.5 гола в сблъсъка от третия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,45
3. 1xBet – 1,44
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *