Флуминенсе – Сеара: прогноза „под 2.5“

Флуминенсе се изправя срещу Сеара на стадион Енженяо в град Рио де Жанейро в четвъртък, 16 юли от 01:00 сутринта. Мачът е от десетия кръг на бразилската Серия А.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Флуминенсе се намира точно над зоната на изпадащите и това е нормално с оглед на представянето им. Отбора заема 16-то място с актив от едва 8 точки. Те нямат победа в шест последователни двубоя във всички турнири и главната причина е трагичното им представяне в нападение. Те са едни от най-слабите домакини, но поне в защита пред собствена публика играят доста по-добре и са допуснали само три попадения в четири мача.

Сеара е на 14-та позиция в класирането с актив от 10 точки. Тима също е в негативна серия от три двубоя, в които са отбелязани едва две попадения. Това е добре от една страна, защото са допуснали само един гол, но означава че са успели да реализират само една възможност. Далече от дома са отбелязали най-малко попадения, като са в топ 5 и по най-малко допуснати.

Всичко подсказва, че няма да видим вълнуващ сблъсък с много положения и голове. Очакваме все пак Флуминенсе да вземе трите точки с минимална победа над Сеара и да има под 2.5 гола в този двубой от десетия кръг на бразилската Серия А.

2. WinBet – 1,65
3. 1xBet – 1,70
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *