Атланта Юнайтед – Ню Йорк Ред Бул: прогноза „1“

Атланта Юнайтед се изправя срещу Ню Йорк Ред Бул на стадион Мерцедес Бенз в неделя от 21:00 вечерта. Мачът е от деветнадесетия кръг на Мейджър Лийг Сокър.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Атланта Юнайтед се намира на 4-то място в класирането на Източната Конференция с актив от 29 точки след осемнадесет изиграни мача. Основния реализатор на тима Йосеф Мартинес, който е отбелязал 10 гола до този момент ще вземе участие, а той рядко пропуска да се разпише пред собствена публика. Отбора е с най-добра статистика у дома и са записали шест победи, две равенства, една загуба и имат голова разлика 14:5.

Ню Йорк Ред Бул от друга страна е на 6-та позиция с актив от 27 точки. Отбора загуби катастрофално последния си сблъсък с 4:0 срещу Хюстън Динамо и с оглед на моментната им форма едва ли сега ги очаква по-различен сценарии. Трима основни играчи са или контузени или са извикани да играят за националните си отбори, така че това допълнително ще окаже негативно въздействие. Далече от дома имат толкова загуби, колкото победи и равенства взети заедно и са с негативна голова разлика 10:13.

В последните двубои между двата отбора домакините печелят с лекота и на нула. Очакваме Атланта Юнайтед да победи Ню Йорк Ред Бул и да вземе трите точки като ще има над 2.5 гола в този мач от деветнадесетия кръг на Мейджър Лийг Сокър.

2. WinBet – 1,57
3. 1xBet – 1,63
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *