Ференцварош – Валета: прогноза „1/1“

Ференцварош приема Валета на стадион Групама във четвъртък от 22:00. Това е първата среща от 1/4-финалната фаза за влизане в групите на Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по Диема Спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Ференцварош е настоящия шампион на Унгария с огромна преднина. Отбора показа завидни резултати и отбеляза най-много голове, както и допусна най-малко в своята мрежа. Те се намират в страхотна форма и въпреки че първенството им още не е започнало имат актив от девет победи в последните десет двубоя във всички турнири като са отбелязали 31 гола и са допуснали едва 6. Тима отстрани Лудогорец с лекота след две победи и сега би трябвало да има по-лесна задача, особено като няма проблеми с контузени и наказани играчи.

Валета от друга страна спечели първенството на Малта, но с по-добра голова разлика  и то с късмет. Отбора се намира в слаба форма и четири поредни мача без победа, два от които са поражения. Далече от дома са съвсем  различен тим и буквално не знаят къде се намират.

След като видяхме Ференцварош в действие няма как да предположим нещо различно от победа за домакините. Очакваме гостите от Валета да допуснат попадение през първото полувреме и да загубят двубоя с разлика в първата среща от 1/4-финалната фаза за влизане в групите на Шампионска Лига.

2. WinBet – 1,61
3. 1xBet – 1,70
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *