Ню Йорк Сити – Сиатъл Саундърс: прогноза „1“

Ню Йорк Сити се изправя срещу Сиатъл Саундърс на стадион Робърт Кенеди в четвъртък от 02:00 сутринта. Мачът е от деветнадесетия кръг на Мейджър Лийг Сокър.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Ню Йорк Сити заема 6-та позиция в класирането на Източнта конференция с актив от 26 точки след петнадесет изиграни мача до този момент. Тима е отличен гост и още по-добър домакин и само факта, че са изиграли четири двубоя по-малко от лидера е причината да са назад в класирането. Пред собствена публика са с три победи, четири равенства и нула загуби като са отбелязали тринадесет попадения и са допуснали седем в своята мрежа.

Сиатъл Саундърс прекъснаха негативна серия от три поредни загуби в последния кръг след като надиграха единот най-слабите тимове с 1:0 у дома. Отбора е на 3-то място в Западната Конференция с актив от 29 точки, повечето от които са пред собствена публика. Далече от дома имат една победа, три равенства, четири загуби и отрицателна голова разлика 10:14.

Домакините са в добра серия и форма, а гостите точно на противоположния полюс. Очакваме над 2.5 гола и победа за Ню Йорк Сити срещу Сиатъл Саундърс в деветнадесетия кръг на Мейджър Лийг Сокър.

2. WinBet – 1,59
3. 1xBet – 1,60
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *