Ди Си Юнайтед – Торонто: прогноза „1“

Ди Си Юнайтед се изправя срещу Торонто на стадион Робърт Кенеди в неделя от 03:00 сутринта. Мачът е от деветнадесетия кръг на Мейджър Лийг Сокър.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Ди Си Юнайтед заема 3-то място в Източната Конференция с актив от 30 точк ислед осемнадесет изиграни мача. Тима финишира в топ 4 през изминалата кампания и то главно заради отличната си игра пред собствена публика. През този сезон у дома са с пет победи, три равенства, две загуби и голова разлика 16:11.

Торонто от друга страна са на 7-мо място с актив от 22 точки. Отбора спечели последния си двубой срещу Атланта в головия трилър завършил при резултат 3:2 и п отози начин сложи край на серия от осем сблъсъка без успех. Тима се намира в слаба форма и далече от дома са с две победи, едно равенство, четири загуби и голова разлика 8:13.

Домакинското предисмтво, както и моментната форма на отбора и разбира се на основния им голмайстор Уейн Руни е доста по-добра от тази на техния опонент. Очакваме над 2.5 гола и победа за Ди Си Юнайтед срещу Торонто в деветнадесетия кръг на Мейджър Лийг Сокър.

2. WinBet – 2,12
3. 1xBet – 2,12
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *