Спал – Милан: прогноза „2“

Спал се изправя срещу Милан на стадион Паоло Маца в град Ферара, Италия. Двубоят между двата тима е на 26 май в неделя от 21:30. Срещата е от тридесет и осмия последен кръг на италианската Серия А.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Спал постигна голям успех през този сезон и запази елитния си статут. Това е всичко, което целяха и сега могат да са спокойни. Тима го показва и записа две загуби, в които допусна цели пет гола. Отбора се намира на 12-то място с актив от 42 точки един кръг преди края и имат пет точки преднина пред Дженоа.

Милан заемат 5-то място с актив от 65 точки. Росонерите могат да играят в Шампионска Лига при победа и добро стечение на обстоятелствата, защото Аталанта и Интер имат само една точка преднина. Също така обаче могат да будат изместени от Рома, затова нямат право на грешка. Тима е в добра форма и серия от три поредни успеха и ще може да разчита на основния си реализатор за този сблъсък, а именно Пьонтек Кшищоф.

Разликата в класите е в полза на гостите и те единствено иамт нужда от трите точки. Очакваме лесна и резултатна победа в полза на Милан срещу Спал и над 2.5 гола в тридесет и осмия последен кръг на италианската Серия А.

2. WinBet – 1,53
3. 1xBet – 1,55
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *