Ейбар – Барселона: прогноза „2“

Ейбар се изправя срещу Барселона на стадион Мунисипал Ипуруа в неделя, 19 май от 17:15. Мачът е от тридесет и осмия кръг на испанската Ла Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Ейбар се намира на 12-та позиция в класирането на Ла Лига и няма как да промени позицията си в последния кръг. Не постигнаха особени успехи през сезона като записаха повече загуби от победи и са с отрицателна голова разлика 44:48. Пред собствена публика са с по-добра статистика, но нямат победа срещу лидерите

Барселона е шампион с категорична преднина от 10 точки пред Атлетико Мадрид. Каталунците са с най-силното и резултатно нападение отбелязало 88 поапдения и втората най-добра защита допуснала едва 34 гола. Ернесто Валверде не може да разчита на контузените Суарез и Дембеле, но имат достатъчно класни заместници, а и Меси ще вземе участие. Тима отпадна шокиращо от Шампионска Лига след като спечели първия двубой с 3:0, но загуби в реванша с 4:0 от Ливърпул. Купата и този сблъсък са единствения шанс да се реваншират на феновете си и въпреки ротациите в последните два мача едва ли ще завършат с поражение.

Гостите имат тотален превес и в последните десет двубоя помежду им са с десет безапелационни победи, което означава, че са им лесен противник. Очакваме Барселона да взема поредна лесна победа над Ейбар и под 2.5 гола в двубоя от тридесет и осмия кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,92
3. 1xBet – 1,93
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *