Манчестър Юнайтед – Барселона: прогноза „2“

Манчестър Юнайтед се изправя срещу Барселона на стадион Олд Трафорд в сряда, 10 април от 22:00. Това е първата от две срещи в 1/4-финалите на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Манчестър Юнайтед претърпя поражение в последния кръг на английската Висша Лига и по този начин значително намали шансовете си за топ 4, но не защото изостават с много точки зад Тотнъм, а по-скоро заради факта, че първенството е много оспорвано. Факт е, че червените дяволи се представят много по-добре под ръководството на Оле Гунар Солскяер, но загуби от Арсенал и два пъти от Улвърхамптън показват слабост, а сега им предстой може би най-трудния и важен мач за сезона.

Барселона заедно със Манчестър Сити са основните претенденти за спечелването на трофея. Каталунците имат солидна преднина в Ла Лига от 11 точки пред Атлетико Мадрид. Играят финал за купата на Краля срещу Валенсия и имат реален шанс за требъл, а качества определено не им липсват. Тима на Ернесто Валверде начело със звездата си Лео Меси е в отлична форма и серия от седемандесет поредни двубоя без поражение, като се изключат приятелските срещи.

След отстраняването на ПСЖ едва ли ще има подценяване от страна на гостите, а в този момент те определено разполагат с по-добър състав и са в по-добра форма. Очакваме Барселона да победи Манчестър Юнайтед и под 2.5 гола в първата от две срещи в 1/4-финалите на Шампионска Лига.

2. WinBet – 2,02
3. 1xBet – 2,05
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *