Щутгарт – Борусия Мьонхенгладбах: прогноза „2“

Щутгарт се изправя срещу Борусия Мьонхенгладбах на стадион Мерцедес Бенц в събота от 19:30. Мачът е от тридесет и първия кръг на немската Бундеслига и ще бъде предаван директно по Евроспорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК
Щутгарт се намира в зоната на изпадащите с актив от 21 точки след тридесет изиграни мача. Отбора е на 16-то място, а от спасението ги делят цели 6 точки, които много трудно могат да бъдат наваксани с оглед на играта, която показват и формата, в която се намират. Тима има една победа, три равенства и шест загуби в последните десет изиграни срещи, а последната бе загубена с катастрофалния резултат 6:0.
Борусия Мьонхенгладбах се намира на 5-то място с актив от 51 точки. Жребците загбуиха от Лайпциг незаслужено с 2:1 и сега ще искат да се върнат на победния път. Те се борят за място, което ще им осигъри участие в Шампионска Лига, а ги делят едва две точки и при оставащи шест кръга шансовете им с малко късмет са много добри. Далече от дома са положителна статистика и голова разлика 20:19.

Борусия Мьонхенгладбах играе дефанзивно срещу по-слабите отбори и след като отбележат попадение се затварят и рядко допускат гол. Тази стратегия работи и едва ли ще я променят за тои сблъсък, Очакваме минимална победа за гостите над Щутгарт и под 2.5 гола в двубоя от тридесет и първия кръг на немската Бундеслига.

2. WinBet – 2,0
3. 1xBet – 2,02
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *