Порто – Ливърпул: прогноза „2“

Порто се изправя срещу Ливърпул на стадион Ещадио до Драгао в сряда, 17 април от 22:00. Това е втората от две срещи в 1/4-финалите на Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по Ринг БГ.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Първата среща между двата тима завърши при резултат 2:0 в полза на англичаните на стадион Анфийлд.

Порто има планина пред себе, която трябва да премине ако иска да стигне до полуфиналите на Шампионска Лига през този сезн. Драконите трябва да преудолеят дефицит от два гола, като с Рома им бе доста по-лесно. Тима се завърна на побендия път веднага срещу Портимоненсе с 3:0 и по този начин продължава борбата си за титлата като имат равен брои точки с Бенфика, а именно по 72. Отбора има домакинско предимство и през този сезон се възползват отлично от него във всички турнири. Запазили за мрежата си суха в пет от последните седем сблъсъка у дома и са спечелили шест от тях.

Ливърпул показва с играта си, че може да спечели най-оспорваното първенство и най-престижния европейски турнир. Голове на Фирмино и Кейта им осигуряват комфортна преднина, а серията им от седем победи и шестнадесет двубоя без загуба във всички турнири определено ги прави по-уверени. Червените надиграха Челси през уикенда с 2:0 и по този начин Клоп осигури на тима си преднина от две точки пред Манчестър Сити в борбата за титлата.

Порто е добър домакин с добра статистика, но много рядко се изправя срещу толкова класен тим като Ливърпул. Очакваме доминация на гостите, както бе в първата среща и победа в тяхна полза, а също така и над 2.5 гола в втората от две срещи в 1/4-финалите на Шампионска Лига.

2. WinBet – 2,07
3. 1xBet – 2,11
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *