Саутхемптън – Ливърпул: прогноза „2/2“

Саутхемптън се изправя срещу Ливърпул на стадион Сейнт Мерис в петък, 05 април от 22:00. Мачът е от тридесет и третия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Саутхемптън спечели последния си шампионатен двубой и по този начин се отдалечи на 5 точки от зоната на изпдащите, което им дава глъдка въздух и малко спокойствие. Светците заемат 16-то място с актив от 33 точки след тридесет и един изиграни мача. Формата на тима на Маурисио Пелегрино е задоволителна за пръв път от началото на сезона с три успеха в последните четири изиграни мача, но сега са изправени пред едно от най-сериозните предизвикателства.
Ливърпул се намира на 2-ра позиция с актив от 79 точки. Червените са само на 1 зад лидера в класирането Манчестър Сити и ще се борят да детронират настоящия шампион. Тима на Юрген Клоп е в серия от триандесет двубоя без поражение и четири поредни победи във всички турнири. Отбора разполага с отлични играчи и след победата в последните минути срещу Тотнъм с 2:1 сега едва ли ще разчитат отново на късмета, а по-скоро ще се опитат да си гарантират точките колкото се може по-рано.
Формата на светците и представянето им пред собствена публика са половителни и може бе ще успеят да отбележат попадение, но разлиакта в класите и амбициите на двата отбора е огромна и гостите ще вземат своето. Очакваме победа с разлика за Ливърпул срещу Саутхемптън и над 2.5 гола в сблъсъка от тридесет и третия кръг на английската Висша Лига.
2. WinBet – 2,02
3. 1xBet – 1,95
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *