Севиля – Бетис: прогноза „1“

Севиля се изправя срещу Бетис на стадион Рамон Санчес Писхуан в събота, 13 април от 21:45. Мачът е от тридесет и втория кръг на испанската Ла Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Севиля заема 5-то място с актив от 49 точки след тридесет и един изиграни мача. Андалусийците са само на точка зад Хетафе и място в Шампионска Лига и при положение, че не се борят за нищо друго ще се съсредоточат изцяло върху първенството. Хоакин Капарос пое отбора и през втората половина на сезона и резултатите са на лице. У дома са с девет победи, три равенства и три загуби като са отбелязали 29 гола и са допуснали 15. Уисам Бен Йедер е в страхотна форма, има 16 гола през тази кампания и ще участва в този сблъсък.

Бетис няма да пътува много за тази среща. Това е градско дерби и винаги има заряд. Гостите са на 9-та позиция с 43 точки, но при добро стечение на обстоятелствата могат да изпреварят Валенсия и да играят в Лига Европа. Зелено белите имат сериозни проблеми с дълбочината на състава си и след като участваха в три турнира представянето им е притеснително. Имат три победи в последните тринадесет мача във всички турнири и са допуснали попадение във почти всеки един от тях.

Дербитата винаги са непредвидими, но в случая Севиля има предимство, защото ще играят пред собствена публика и са в по-добра форма. Очакваме поражение за Бетис и над 2.5 гола в тридесет и втория кръг на испанската Ла Лига.

2. WinBet – 1,67
3. 1xBet – 1,71
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *