Ювентус – Фиорентина: прогноза „1/1“

Ювентус се изправя срещу Фиорентина на стадион Ювентус в град Торино, Италия. Двубоят между двата тима е на 20 април в събота от 19:00. Срещата е от тридесет и третия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по MAX sport 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Ювентус стана втория гигант, който подна жертва на Аякс в Шампионска Лига. Отбора бе надигран през седмицата и отпадна на четвъртифнал при резултат 1:2 пред собствена публика. В Серия А е ясно, че ще станат шампиони за поредна година, но серията им от три двубоя без победа като две от тях са поражения. Масимилиано Алегри трябва да си върне доверието на публиката ако иска да запази поста си и футболистите му трябва да си върнат увереността, а това ще стане само при задължителната за тях победа.

Фиорентина се намира в средата на таблицата и е в слаба спортна форма. Виолетовите заемат 10-то място и са в серия от цели девет сблъсъка без победа като три от тях са поражения. Тима не се бори за нищо и е слаб гост. Има повече загуби, отколкото победи в гостуванията си и е с отрицателна голова разлика 21:22.

Ювентус има смазващо превъзходство в директните им срещи. Също така има домакинско предимство и е в по-добра форма. Очакваме поражение за Фиорентина в този двубой и над 2.5 гола в тридесет и третия кръг на италианската Серия А.

2. WinBet – 2,06
3. 1xBet – 2,10
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *