Киево – Милан: прогноза „2“

Киево се изправя срещу Милан на стадион Маркантонио Бентегоди в град Верона в събота, 09 март от 21:30. Мачът е от двадесет и седмия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по MAX sport 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК
Киево загуби последния си двубой с 3:0 от Торино, но това определено не е изненада за никого. Отбора е на последното 20-то място с актив от едва 10 точки след двадесет и шест изиграни мача и води всички негативни статистики. Те са с едва една победа през целия сезон, единствения тим без никакъв шанс да запазят елитиния си статут. Най-неефективни в нападение с едва 19 гола и с най-слабата защота допуснала цели 51 попадения.
Милан се намира в добра форма и серия от четири поредни победи в първенството. Росонерите са на 3-то място с актив от 48 точки, но борбата за топ 4 е оспорвана и затова нямат право на грешки. Пьонтек Кшищоф промени изцяло облика на отбора и за шест изиграни мача има пет попадения. Тима на Дженаро Гатузо не се бори в нито един друг турнир, така че ще се съсредоточат изцяло върху първенството.

Милан е допуснал най-малко голове във първенствата от топ 5 от началото на декември досега, което е повече от показателно за формата им. Очакваме да продължат с доброто си представяне и да вземат трите точки срещу Киево, както и да има над 2.5 гола в сблъсъка от двадесет и седмия кръг на италианската Серия А.

2. WinBet – 1,60
3. 1xBet – 1,64
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *