Манчестър Юнайтед – Уотфорд: прогноза „1“

Манчестър Юнайтед се изправя срещу Уотфорд на стадион Олд Трафорд в събота, 30 март от 17:00. Мачът е от тридесет и втория кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Манчестър Юнайтед заема 5-то място с актив от 58 точки след тридесет изиграни мача. Оле Гунар Солскяер получи постоянен тригодишен договор и сега ще има възможността да надгради над това, с което разполага. След историческия успех над ПСЖ във Франция с 3:1, червените дяволи записаха поражение от Арсенал с 2:0 и отпаднаха от ФА Къп след като бяха надиграни от Улвърхамптън. Международната почивка дойде в подходящ момент и сега без контузени и наказани ще могат да се върнат на победния път.

Уотфорд се намира на 8-ма позиция с актив от 43 точки. Стършелите се представят добре и съвсем закономерно са в предната половина на таблицата, но статистиката им срещу тимовете от топ 5 е притеснителна. Отбора няма шанс за класиране в евротурнирите, а и изпитва затруднения що се отнаса до гостуванията им. Далече от дома са с пет победи, пет равенства, шест поражения и голова разлика 23:25.

Домакинското предимство и разликата в класата на играчите, с които разполагат двата отбора е достатъчна за да подкрепим Манчестър Юнайтед. Очакваме поражение за Уотфорд и над 2.5 гола в тридесет и втория кръг на английската Висша Лига.

2. WinBet – 1,46
3. 1xBet – 1,45
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *