Реал Мадрид – Уеска: прогноза „1/1“

Реал Мадрид се изправя срещу Уеска на стадион Сантяго Бернабеу. Двубоят между двата тима е на 31 март в неделя от 20:45. Срещата е от двадесет и деветия кръг на испанската Ла Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК

Реал Мадрид ще търси втора поредна победа във втория двубой на Зинедин Зидан след завръщането му. Белия балет е на 3-то място с актив от 54 точки след двадесет и осем изиграни мача и се бори с градския си съперник, който има две точки преднина. Тима играе единствено в първенството, което е нетипично за тях, но ще могат да се концентрират изцяло и да зарадват феновете си. Пред собствена публика са убедителни с девет успеха, едно равенство, четири поравежения и голова разлика 21:8.
Уеска е на последното място и е най-слабия отбор в Ла Лига, така че изпадането им е почти сигурно. Отбора е с актив от 22 точки, което прави задачата им непосилна. Отбора е с най-слабото нападение и освен това са псоледни по показатели що се отнася до гостуванията. Те са с две победи, три равенства и цели девет загуби като са отбелязали 13 гола и са допуснали 27.
Едва ли домакините ще имат проблеми да спечелят двубоя и то с разлика. Също така очакваме Реал Мадрид да поведе още през първото полувреме срещу Уеска и над 2.5 гола в сблъсъка от двадесет и деветия кръг на испанската Ла Лига.
2. WinBet – 1,46
3. 1xBet – 1,48
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *