Лион – Барселона: прогноза „2“

Олимпик Лион приема Барселона на Стад дьо Люмиер във вторник от 22:00. Това е първата среща от 1/8-финалната фаза в Шампионска Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: ТУК
Олимпик Лион преодоля първото препятствие, а именно груповата фаза, където успя и да нанесе единственото поражение на Манчестър Сити, но след това записа пет поредни равенства и успя да се класира едва в последния кръг като удържа Шахтьор Донецк. Хлапетата се намират в добра форма и са на 3-то място в Лига 1, но първенството им определено е по-слабо от това на техния конкурент, а и в европейските турнири изглежда изпитват затруднения да печелят мачовете си.
Барселона от друга страна премина с лекота груповата фаза без поражение и с четири успеха, като успяха да отбележат 14 попадения и допуснаха 5 в своята мрежа. Каталунците са един от основните претенденти за спечелването на трофея през този сезон и имат шанс за требъл. В Ла Лига са лидер с комфортна преднина от 7 точки пред Атлетико Мадрид и ще може да се съсредоточи изцяло върху този двубой.
И в двата тима няма сериозни контузии и ще могат да разчитат на най-доброто, с което разполагат, а това не е добра новина за домакините, защото гостите разполгат с много по-добър състав с много повече опит в Шампионска Лига. Барселона има тотална доминация в директните сблъсъци и очакваме нов успех за испанците над Лион, както и над 2.5 гола в първата среща от 1/8-финалната фаза в Шампионска Лига.
1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *