Бетис – Реал Мадрид: прогноза „1X“

Бетис се изправя срещу Реал Мадрид на стадион Бенито Вилямарин. Двубоят между двата тима е на 13 януари в неделя от 21:45. Срещата е от деветнадесетия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Макс Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Бетис заема 7-мо място в класирането с актив от 26 точки след осемнадесет изиграни мача. Отбора се намира в добра форма и ще се бори за позициите даващи право на участие в европейските турнири през следващия сезон. Зелено-белите са непобедени в седем последоветлни двубоя пред собствена публика, като в повечето от тях не са допуснали попадения. Кике Сетиен ще може да разчита на най-доброто, с което разполага и ще дадат всичко от себе си да се върнат на победния път след загубата в гостуване на Уеска.

Реал Мадрид от друга страна има най-слабия сезон от доста време насам. Белия балет се намира на 5-та позиция с актив от 30 точки, като лидера Барселона има 10 преднина. Отбора има три победи, две равенства, четири поражения и голова разлика 13:18 в гостуванията си. Половината титулярен състав на Сантяго Солари е контузен или наказан и за капак са спечелили едва 1 точка от възможни 6 в последните два сблъсъка.

Реал Мадрид никога не трябва да бъде подценяван, но сега изглеждат уязвими и с ниско самочувствие. Очакваме домакинското предимство на Бетис също да окаже влияние и те да успеят да измъкат пълния комплект от точки или поне равенство, както и над 2.5 гола в този мач от деветнадесетия кръг на испанската Ла Лига.

1) Бетфеър:   1,63

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *