Манчестър Юнайтед – Бърнли: прогноза „1/1“

Манчестър Юнайтед се изправя срещу Бърнли на стадион Олд Трафрод във вторник, 29 януари от 22:00. Мачът е от двадесет и четвъртия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2. 
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Манчестър Юнайтед заема 6-то място с актив от 44 точки след двадесет и три изиграни мача, като вече се изравниха с Арсенал и изостават само с три от Челси и място, даващо им право на участие в Шампионска Лига и през следващия сезон. За няколко седмици облика на червените дяволи е тотално променен и това се дължи главно на новия треньор Солскеар и разбира се липата на Мауриньо. Тима победи Арсенал за ФА Къп, като това е осмата им поредна победа във всички турнири с общо 22 гола, повечето от които отбелязани през първото полувреме.

Бърнли спечели три от последните си четири двубоя в английската Висша Лига о тва ги измъкна от опасната зона поне за момента. Отбора е с актив от 22 точки на 16-та позиция и освен тимовете в зоната на изпадащите има най-слабата защита, като са допуснали цели 43 гола. Далече от дома са с две победи, три равенства, седем загуби и голова разлика 9:22. Повечето от тях са с два гола разлика, а и имат проблеми с контузени титулярни играчи в лицето на Гудмундсон и Ленън.

Домакинското предимство, моментната форма и разликата в класите ще доведе до прекъсване на победната серия на гостите. Очакваме лесна и резултатна победа в полза на Манчестър Юнайтед срещу Бърнли, както и над 2.5 гола в двубоя от двадесет и четвъртия кръг на английската Висша Лига.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *