Лион – Реймс: прогноза „1/1“

Лион се изправя срещу Страсбург на стадион Стад дьо Люмиер в петък от 21:45. Мачът е от двадесетия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Лион заема 3-то място с актив от 32 точки след осемнадесет изиграни мача. Хлапетата разполагат със класни играчи и въпреки че нямат шанс за титлата заради доминацията на ПСЖ ще се борят за място даващо право на участие в Шампионска Лига през следващия сезон. Бертран Траоре и Мемфис Депай се намират в добра форма и особено пред собствена публика имат много силни резултати. У дома тима е с шест победи, две равенства, две загуби и голова разлика 16:7.

Реймс се намира на 9-та позиция с актив от 26 точки. Отбора има комфортна преднина в сравнение с тимовете в зоната на изпадащите като дори са по-близо до местата даващи право на участие в Лига Европа. Реймс не се бори за нищо до края на сезона и буквално ще го доиграят. Далече от дома са сдве победи, четири равенства и три загуби и отрицателна голова разлика 6:11.

Домакинското предимство и разликата в класите са в полза на Лион. Очакваме поражение за Реймс в двубоя от двадесетия кръг на френската Лига 1, както и под 2.5 гола.

1) Бетфеър:   2,00

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *