Сент Етиен – Марсилия: прогноза „1“

Сент Етиен се изправя срещу Олимпик Марсилия на стадион Жофроа-Гишар в сряда от 22:00. Мачът е от двадесет и първия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Нова Спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Сент Етиен заема 4-то място във временното класиране с актив от 33 точки след деветнадесет изиграни мача. Зелените се намират в добра спортна форма и серия от три победи, в които са отбелязали 10 гола и не са допуснали нито един. Доминацията на ПСЖ е повече от видна, но тима определено има потенциал да финишира на втора позиция и да играе в Шампионска Лига през следващия сезон. У дома са без поравение със седем победи, едва две равенства и голова разлика 19:6.

Олимпик Марсилия от друга страна са на 9-та позиция с актив от 28 точки след осемнадесет изиграни мача. Отбора няма победа от ноември месец, а това са осем двубоя във всички турнири. Тима на Руди Гарсия отпадна от четвъртодивизионния Андрезеукс за Купата на Франция. Не успя да победи Монако и Анже, като и двата клуба се редуват да попадат в зоната на изпадащите. Далече от дома имат отрицателна голова разлика и повече поражения, отколкото победи и равенства взети заедно.

Разликата в моментната форма и домакинското предимство са в полза на Сент Етиен. Очакваме поредно поражение за Олимпик Марсилия и над 2.5 гола в двубоя от двадесет и първия кръг на френската Лига 1.

1) Бетфеър:   2,30

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *