Фрайбург – Хановер 96: прогноза „1“

Фрайбург се изправя срещу Хановер 96 на стадион Шварцвалд в сряда, 19 декември от 21:30. Мачът е от шестнадесетия кръг на германската Първа Бундеслига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Фрайбург заема 12-то място с актив от 17 точки след петнадесет изиграни мача. Отборът от Шварцвалд постигна разгромна победа срещу намиращия се в добра форма тим на Лайпциг с 3:0, но в последния кръг загуби от Фортуна Дюселдорф с 2:0 и сега ще искат да се върнат на победния път. Критикита на треньора  Кристиан Щрайх, че на тима му липсва острота в нападение и че понякога се представят колебливо е основателна, но пред собствена публика имат едно единствено поражение в седем поредни двубоя.

Хановер 96 заслужено заема последното осемнадесето място в калсирането с актив от едва 10 точки. Отбора се намира в слаба форма и са успел ида спечелят едва точка в последните четири шампионатни мача, а и като цяло не разполагат с много класни играчи. Далече от дома нула победи, три равенства и пет загуби, като головата им разлика също е отрицателна, а именно 9:20.

Фрайбург в по-добрия отбор, има домакинско предимство и се изправя срещу втората най-слаба защита в първенството. Очакваме победа за домакините над Хановер 96 и над 2.5 гола в свубоя от шестнадесетия кръг на германската Първа Бундеслига.

1) Бетфеър:   1,85

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *