Улвърхамптън – Ливърпул: прогноза „2“

Улвърхамптън Уондърърс се изправя срещу Ливърпул на стадион Молиню в петък, 21 декември от 22:00. Мачът е от осемнадесетия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Улвърхамптън Уондърърс значително подобриха представянето си и са в серия от три поредни победи в първенството след негативната поредница от пет загуби и едно равенство. Вълците заемат 7-ма позиция с актив от 25 точки след седемнадесет изиграни мача до този момент. Пред собствена публика не бива да бъдат подценявани, защото победиха Челси с 2:1 и удържаха Манчестър Сити при равенството 1:1. Въпреки това допускат много голове и са с три загуби на Молиню, така че ще трябва доста да се потрудят за да вземат дори точка.

Ливърпул е лидер в класирането на Англия с актив от 45 точки. Червените имат само една преднина пред Сити и нямат право на грешка ако искат да запазят първото място преди края на календарната година. Тима няма поражение в първенството и разполага с най-ефективната защота, като са допуснали едва 7 гола. Юрген Клоп успя да класира отбора си за директните елиминации в Шампионска Лига в една от най-оспорваните групи, където бяха още тимовете на ПСЖ и Наполи и сега ще се концентрират върху Висшата Лига.

Улвърхамптън са в преданта половина на таблицата, но са далеч от класата на своя опонент и дори домакинското предимство няма да ги спаси в случая. Очакваме резултатен двубой, защото Ливърпул допуска голове в гостуванията си и победа за гостите в осемнадесетия кръг на английската Висша Лига.

1) Бетфеър:   1,54

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *