Торино – Ювентус: прогноза „2“

Торино се изправя срещу Ювентус на стадион Олимпико Гранде в едноименния град в събота, 15 декември от 21:30. Мачът е от шестнадесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по MAX sport 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Торино заема 6-то място с актив от 22 точки след петнадесет изиграни мача. Отбора постоянно надгражда представянето си и сега ще се бори за място, което ще им осигури участие в Лига Европа, нещо което преследват няколко поредни сезона. В последната среща записаха равенство с Милан на Сан Сиро и показаха добра игра особено в защита, но винаги са били в сянката на градския си съперник и сега е идеален момент да зарадват феновете си с успех над лидера в Серия А.

Ювентус за поредна година е хегемон в първенството. Отбора записа първата си загуба за сезона от Йънг Бойс в Шампионска Лига с 2:1, като двубоя нямаше никакво значение за крайното класиране и Юве завъри на 1-во място с 12 точки в група H. В Италия също са първи с 43 точки, 8 пред основния им конурент Наполи. В актива си имат четиринадет победи и едно равенство, като са отбелязали 32 гола и са допуснали едва 8, а това е и най-добрата статистика до този момент.

В това дерби на град Торино, Ювентус е фаворит заради много по-силния състав, с който разполага. Също така имат огромно предимство в директните сблъсъци и ще искат да се върнат на победния път. Очакваме успех за гостите над Торино и над 2.5 гола в шестнадесетия кръг на италианската Серия А.

1) Бетфеър:   1,61

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *