Аякс – Байерн Мюнхен: прогноза „2“

Аякс приема Байерн Мюнхен на стадион Йохан Кройф в сряда от 22:00. Това е шестата последна среща от груповата фаза в Шампионска Лига и ще бъде предаван директно по БТВ Екшън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Първия двубой между двата тима завърши с равенство 1:1  на  Алианц Арена, въпреки доминацията на баварците и сега ще имат възможност за реванш.

Аякс заема 2-ро място в група Е на ШЛ с актив от 11 точки след пет изиграни мача. Отбора е осигурил продължаването си напред в турнира след три победи, две равенства, нула загуби и голова разлика 8:2. Тима е в серия от петнадесет сблъсъка без поражение във всички турнири и е успял да надвие опонентите си в последните единадесет на стадион Йохан Кройф, като повечето са с над 2 гола отбелязани Аякс. В Ередивиси също са след лидера ПСВ и ще трябва да се постараят доста ако искат да спечелят титлата.

Байерн Мюнхен от друга страна има по-слаб сезон, което е нещо необичайно за тях. В Бундеслигата са на 3-то място с 27 точки и изостават от Дортмунд с цели 9, като все още нищо не е решено и те винаги ще бъдат основния претендент. В европейските турнири обаче показват завидни резултати и са на 1-ва позиция с 13 точки след четири победи и едно равенство, като са отбелязали цели 12 гола и са допуснали едва 2. Тима на Нико Ковач подобрява представянето си и записа три поредни успеха, като отбеляза 12 гола и ще опита да продължи тази серия.

И двата отбора продължават към фазата на директните елиминации, но лидерската позиция все още не е сигурна. Затова очакваме по-добрия тим да вземе победата, тоест Байерн Мюнхен да надиграе Аякс и да има над 2.5 гола в шестия двубой от груповата фаза в Шампионска Лига.

1) Бетфеър:   2,00

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *