Интер – ПСВ: прогноза „1/1“

Интер приема ПСВ Айндховен на стадион Джузепе Меаца във вторник от 22:00. Това е шестата последна среща от груповата фаза в Шампионска Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Първия двубой между двата тима завърши с победа за италианците и резултат 1:2 в тяхна полза стадион Филипс.

Интер заема 3-то място с актив от 7 точки след пет изиграни мача в група В на Шампионска Лига. Точно толкова имат и Тотнъм и са с по-добра голова разлика, но шпорите играят с Барселона и това дава отличен шанс на нерадзурите да продължат към фазата на директните елиминации. Тима няма шанс за титлата в Серия А заради Ювентус, който до този момент показва феноменална игра, а място в топ 4 е почти сигурно, имайки предвид състава, с който разполагат. Сега им трябва задължителна победа, с колкото се може повече попадения за да подобрят головата си разлика.

ПСВ Айндховен е лидер в Ередивизие с 42 точки, като Аякс са само на две зад тях. Те са отбелязали цели 53 попадения за петнадесет мача и са с най-ефективната защита, което ги прави и основен претендент. В Шампионска Лига нещата са на противоположния полюс. Червено-белите са последни без никакви шансове дори за 3-тото място с актив от едва 1 точка. Записали са четири поражения и едно равенство, а головата им разлика е 5:12.

Интер има нужда от точките за разлика от своя опонент. Освен това са по-добрия отбор и имат домакинско предимство. Очакваме нерадзурите да не оставят нищо на късмета и да поведат още в началото и запазят преднината си, както и над 2,5 гола в шестата среща от груповата фаза в Шампионска Лига.

1) Бетфеър:   2,00

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *