Дженоа – Наполи: прогноза „2“

Дженоа се изправя срещу Наполи на стадион Луиджи Ферарис в град Генуа в събота, 10 ноември от 21:30. Мачът е от дванадесетия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по MAX sport 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Дженоа заема 13-то място с актив от 14 точки след единадесет изиграни срещи. Грифоните са в негативна серия от пет мача без победа , като са загубили три и са завършили наравно в две от тях. Треньора Иван Юрич е под сериозно напрежение, а собственика Енрико Прециози не се слави със спокойствие и търпение. Засега не са замесени в борбата за оцеляване, но загубата в последния кръг от Интер с 5:0 показва, че се намират в слаба форма и имат сериозни проблеми в защита.

Наполи е на 3-то място с равен брой точки с Интер, а именно по 25. Тима е добра форма и заедно с лидера Ювентус са отбелязали по 24 попадения в Серия А, като Лоренцо Инсине и Дрис Мертенс са основните реализатори на отбора. Те също така са на 2-ро място в група С на Шампионска Лига без загуба, а са заедно с тимовете на Ливърпул и ПСЖ. Карло Анчелоти няма проблеми с контузени играчи, а в гостуванията играе също така атакуващ и резултатен футбол.

Наполи е в по-добра форма, разполага с по-добри футболисти и е спечелил последните три двубоя между двата тима с лекота. Очакваме ново поражение и задълбочаване на проблемите за Дженоа, както и под 2.5 гола в този сблъсък от дванадесетия кръг на италианската Серия А.

1) Бетфеър:   1,51

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *