Англия – Хърватия: прогноза „1“

Англия е домакин на Хърватия на стадион Уембли в град Лондон в неделя от 16:00. Това е шестия кръг от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите и ще бъде предаван директно по БНТ 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Двата отбора играха един срещу друг в полуфиналите на Световното първенство в Русия 2018 и тогава шахматистите взеха ценната победа в продълженията класирала ги на финала на мондиала.

Англия заема 2-ро място с актив от четири точки след три изиграни мача в една от най-оспорваните групи в Лига А. Трите лъва са с една победа, едно равенство и една загуба и голова разлика 4:4. Тима игра равностойно с този опонент на стадион Руйевица и сега ще има домакинско предимство. Гарет Саутгейт няма проблеми с контузени играчи и успехите над Испания в гостуване с 3:2 и над САЩ с 3:0 определено ще дадат самочувствие на отбора.

Хърватия също като своя опонент има 4 точки след три изиграни мача. Головата разлика на им е по-лоша и това е причината да са на последната позиция с три отбелязани и осем допуснати гола. В последния си сблъсък победиха Испания с 3:2 и по този начин всеки един от отборите може да се озове на челното място и също така в зоната на изпадащите. Тима на Златко Далич изпитва затруднения в гостуванията си, особено в защитен план и допускат много попадения.

Домакинското предимство ще играе основна роля и ще помогне на Англия да вземе трите точки и да заеме 1-вата позиция в група 4. Очакваме нискорезултатен двубой и загуба за Хърватия в шестия кръг от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите.

1) Бетфеър:   1,91

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *