Белгия – Исландия: прогноза „1/1“

Белгия и Исландия се изправят един срещу друг на Крал Бодуен в град Брюксел в четвъртък от 21:45. Това е петия кръг от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук
Белгия продължава с доброто си представяне и след Световното първенство в Русия 2018 и сега са на 2-ро място в група 2, Лига А, което със сигурност не ги устройва. Червените дяволи имат два изиграни мача и две победи, съответно над Швейцария и Исландия с 2:1 и 3:0. Отбора на Роберто Мартинес има една единствена загуба в последните си тридесет официални сблъсъка и тя е от Световния шампион Франция. Еден Азар, Дрис Мертенс и Кевин Де Бройне ще вземат участие, което означава много проблеми за опонента им.

Исландия от друга страна са с три поредни загуби на 3-то място с нула точки. Отбора е с отрицателна голова разлика, като са отбелязали едва един гол и са допуснали цели единадесет. Също така  тима на Хеймир Халгримсон няма победа в единадесет поредни двубоя и са загубили осем от тях. Белгия вече ги надигра с 3:0 на стадион Лаугардалсвьолюр, а сега ще играят далече от дома.

Разликата в моментната форма и класата на двата национални отбора е огромна и в полза на Белгия. Домакинското предимство също е на тяхна страна, затова очакваме разгромна загуба за Исландия и над 2.5 гола, като едва ли гостите ще успеят да се разпишат в петия кръг от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите.

1) Бетфеър:   1,61

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *