Барселона – Интер: прогноза „X2“

Барселона приема Интер на стадион Камп Ноу в едноименния град в сряда от 22:00. Това е третата среща от груповата фаза в Шампионска Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Барселона се намира по средата на серия от трудни мачове и след като играха с Тотнъм, Валенсия и Севиля сега ще се изправят срещу Интер, а през уикенда срещу Реал Мадрид. Основната разлика е, че в тези две срещи ще са без звездата си Лионел Меси, който получи сериозна фрактура на ръката. Каталунците са лидер в група Б с актив от 8 точки и голова разлика 8:2 и са на 1-ва позиция в Ла Лига, но до преди този кръг бяха в серия от четири мача без успех, което показва, че изпитват проблеми и не печелят с лекота.

Интер от друга страна са отлична серия от седем поредни победи във всички турнири. Нерадзурите са с 19 точки в италианската Серия А и ако продължават с доброто си представяне имат шанс в борбата за титлата с Ювентус. В група Б са с пълен актив от точки след два сблъсъка и след победата над Милан през уикенда ще са в приповдигнато настроение и с по-голямо самочувствие. Икарди е в добра форма и само Наинголан няма да вземе участие, така че ще разполагат с почти най-дбората си стартова иданедесеторка.

Барселона е домакин, но без Меси и с една чиста мрежа в последните си девет мача във всики турнири ще им бъде трудно срещу намирачия се в добра фирма италиански тим. Очакваме интересен и равностоен мач, поапдения и от двата отбора и победа за Интер в третата среща от груповата фаза в Шампионска Лига.

1) Бетфеър:   2,65

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *