Спортинг – Арсенал: прогноза „2“

Спортинг приема Арсенал на стадион Жозе Алваладе в град Лисабон, Португалия. Двубоят между двата тима е на 25 октомври в четвъртък от 19:55. Това е третата среща в група Е на Лига Европа и ще бъде предавана директно по БТВ Екън.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Спортинг има две победи от два мача и е с актив от 6 точки в група Е. Те победиха Ворскла в гостуване с 2:1 и Карабах у дома с 2:0. Зелено-белите може и да се представят добре в Европа, но имат проблеми в Примейра Лига, където са на 5-то място и редуват победа със загуба, като изостават от лидера Бенфика с 4 точки. Определено могат да подобрят играта си и това е най-трудния им двубой през сезона, но добрата новина е, че у дома са безупречни до този момент.

Арсенал от друга страна е в страхотна форма и серия от десет поредни успеха във всички турнири. Унаи Емери преобрази артилеристите и сега са претендент за титлата в английската Висша Лига, а в Лига Европа са на 1-ва позиция с 6 точки и голова разлика 7:2. Пиер-Емерик Обамеянг и Александр Лаказет не спират да бележат и ако поддържат формата си съвсем спокойно могат да класират тима си на финала.

Първото място в групата ще се реши в този и в двбуоя на Емирейтс, защото и двата отбора едва ли ще имат проблеми в другите си сблъсъци. Очакваме попадения и в двете врати и над 2.5 гола, както и първи успех за Арсенал в гостуване над португалски клуб.

1) Бетфеър:   2,05

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *