Карабах – Арсенал: прогноза „2“

Карабах приема Арсенал на Олимпийския стадион в град Баку, Азербайджан. Двубоят между двата тима е на 04 октомври в четвъртък от 19:55. Това е втората среща в група Е на Лига Европа и ще бъде предавана директно по БНТ 3.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Карабах спечели пет от шесте двубоя в първенството, като шестия завърши с равенство. Головата им разлика в азербайджанска Висша Лига е 13:4, но единствената среща с по-силен противник бе загубена от Спортинг с 0:2. Отбора се намира в добра форма, но няма да играе на своя стадион и също така никога не е успявал да премине груповата фаза нито на Лига Европа, нито на Шампионска Лига, така че напрежението за тях е голямо.

Арсенал е в серия от пет успеха в английската Висша Лига, в които са отбелязали 13 гола и са допуснали 4. Освен първите два сблъсъка, които бяха с Манчестър Сити и Челси, тима с лекота печели и успява да се разпишат поне два пъти на мач. Отбора на Унаи Емери значително подобри представянето си в гостуванията и с Александр Лаказет и Пиер-Емерик Обамеянг в нападение едва ли ще имат проблеми да вземат точките и да спечелят групата.

Карабах загуби от Челси с общ резултат 0:10 през изминалия сезон в груповата фаза на Шампионска Лига. Едва ли ще видим повторение, но очакваме Арсенал също да спечели и двете срещи с лекота и да има над 2.5 гола във втората среща в група Е на Лига Европа.

1) Бетфеър:   1,47

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *