Русия – Швеция: прогноза „1“

Русия и Швеция се изправят един срещу друг на стадион Калининград в едноименния град в четвъртък от 22:45. Това е втората среща от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

След като ни изненада с представянето си на Световното първенство през 2018, Русия продължава с добрата си игра. Отбора победи Испания и отпадна от финалиста Хърватия след равенство 2:2 и изпълнение на дузпи. В УЕФА Лига на нациите надигра и победи Турция с 2:1 далече от дома и след това разгроми Чехия с 5:1 в приятелска среща.

Швеция също отпадна на четвъртфинал на Световното в Русия 2018 от Англия при резултат 0:2. След това обаче загуби приятелски двубой срещу Австрия с 0:2 и още по-тревожното поражението от Турция пред собствена публика с 2:3. Това означава, че са в негативна серия от три загуби и са допуснали седем попадения във всички турнири. Ян Андерсон няма проблеми с контузени играчи, но ще трябва значително да подобри играта на тима ако иска да не изпадне в Лига С.

Два тима с впечатляващо представяне на Световното 2018 и с доста различно след това. Очакваме домакинското предимство и по-добрата моментна форма на Русия да им осигури победата и трите точки над Швеция във втората среща от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите.

1) Бетфеър:   2,05

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *