Севиля – Реал Мадрид: прогноза „2“

Севиля се изправя срещу Реал Мадрид на стадион Рамон Санчес Писхуан в сряда, 26 септември от 23:00. Мачът е от шестия кръг на испанската Ла Лига и ще бъде предаван директно по Филм +.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Севиля заема 9-то място с актив от 7 точки след пет изиграни мача. Андалусийците си върнаха увереността след победата в последния кръг над Леванте с 6:2. Пабло Мачин успя да даде почивка на някои от титулярите, но пред собствена публика са неубедителни със загуба и равенство до този момент и голова разлика 0:2, а сега им предстои най-трудния двубой.

Реал Мадрид заедно с Барселона имат еднакъв брой точки, а именно по 13 след пет изминали кръга. Белия балет е с четири успеха, едно равенство и нула поражения, като са отбелязали дванадесет гола и са допуснали едва три. Тима на Хулен Лопетеги се е разписал във всяка среща от началото на сезона и изглежда продажбата на Кристиано Роналдо не оказва сериозно влияние върху формата им.

И двата отбора са в добра спортна форма и нямат сериозни проблеми с контузии и наказани титулярни играчи. Очакваме резултатен мач с попадения и от двете страни, като все пак Реал Мадрид ще вземе победата, въпреки домакинското предимство на Севиля.

1) Бетфеър:   1,86

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *