Фросиноне – Ювентус: прогноза „2“

Фросиноне се изправя срещу Ювентус на стадион Бенито Стирпе в неделя, 23 септември от 21:30. Мачът е от петия кръг на италианската Серия А и ще бъде предаван директно по Макс Спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Фросиноне се намира в много слаба спортна форма и също така в зоната на изпадащите. Отбора е с актив от едва 1 точка след четири изиграни мача. Те са с нула победи, едно равенство и три загуби, като са един от двата тима. които не са отбелязали попадение до този момент в италианската Серия А, но за сметка на това са допуснали най-много.

Ювентус е настоящия шампион и лидер в класирането. Отбора е с 12 точки след четири изиграни мача и голова разлика 9:4. През седмицата надиграха Валенсия далече от дома в Шампионска Лига, въпреки че Кристиано Роналдо бе изгонен при резултат 0:0. Тима ще бъде в приповдигнато настроение и сега повече от всякога разполага с отлични играчи за да направи требъл.

Разликата в класите е огромна и всичко освен разгромна победа ще бъде изненада. Очакваме Ювентус с лекота да победи Фросиноне и да има над 2.5 гола всички в полза на гостите.

1) Бетфеър:   1,63

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *