Брайтън – Тотнъм: прогноза „2“

Брайтън и Хоув Албиън се изправя срещу Тотнъм Хотспър на стадион Фалмър в събота, 22 септември от 19:30. Мачът е от шестия кръг на английската Висша Лига и ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Брайтън заема 14-то място с актив от 5 точки след пет изиграни мача. Чайките губиха с по 2:0 в последните си двубои срещу Фулъм и Саутхамптън, но успяха да се върнат в срещите и постигнаха две равенства благодарение на Глен Мъри. Отбора е в серия от четири мача без победа, като са записали две загуби и две равенства и едва ли тридесет и четири годишния нападетел може да ги измъква във всяка ситуация.

Тотнъм се намира на 6-та позиция с актив от 9 точки. Загубата на Шпорите в Шампионска Лига от Интер с 2:1 е трета поредна за тима във всички турнири. Тази негативна серия се случва на Маурисио Почетино за пръв път, откакто пое клуба през 2014. Отбора изпитва затруднение да запази вратата си суха, но се е разписал във всяка от последните си десет срещи и сега е идеална възможност да се върне на победния път.

Тотнъм има сериозна преднина в директните сблъсъци, като имат четири победи и равенство в последните пет. Очакваме Брайтън да окаже сериозна съпротива и да отбележи гол, но гостите ще успеят да вземат успеха и ще има над 2.5 гола в този мач от шестия кръг на английската Висша Лига.

1) Бетфеър:   1,80

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *