Крусейдърс – Коулрейн: прогноза „1“

Крусейдърс се изправя срещу Коулрейн на стадион Сийвю в понеделник, 03 септември от 21:45. Мачът е от петия кръг на северно ирландската Премиършип.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Крусейдърс е настоящия шампион на Северна Ирландия и през новия сезон има 7 точки след четири изиграни мача. Машите започнаха колебливо, но сега са в серия от две победи, като втората дойде през седмицата срещу ПСНИ с 4:1 и сега ще гледат да продължат тази серия пред собствена публика. Въпреки че през този кампания има повече конкуренция за титлата, Крусейдърс е от основните претенденти и какъв по-добър начин да го докаже от успех срещу пряк конкурент.

Коулрейн от друга страна е с актив от 8 точки след четири кръга. Гостите финишираха на едва две точки след настоящия си съперник през 2017/18 и сега ще търсят реванш. До момента са непобедени с два успеха и две равенства и голова разлика 9:5. Вижда се обаче, че имат проблеми в защита, защото в два поредни сблъсъка допускат по две попадения, а домакините знаят как да се възползват от тези слабости.

Първия се изправя срещу втория от миналия сезон, а в последните им шест двубоя един срещу друг и двата тима успяват да се разпишат. Очакваме все пак домакинското предимство да окаже влияние и шампиона да вземе победата пред собствена публика, както и над 2.5 гола.

1) Бетфеър:   1,95

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *