Динамо Киев – Аякс: прогноза „над 2.5“

Динамо Киев приема Аякс на стадион Валерий Лобановски в Украйна. Двубоят между двата тима е на 28 август във вторник от 22:00. Това е втората среща от общо две във финалите за влизане в групите на Шампионска Лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Първия двубой на Амстердам aренa в Холандия завърши с победа за домакините при резултат 3:1, кеото все още дава надежда на украинския тим.

Динамо Киев започна сезона в много добра форма и спечели 13 от общо възможните 15 в украинската Висша Лига. Тима загуби от Аякс и след това записа първото си равенство, така че може самочувствието им да е разклатено, но определено имат своите шансове с гол на чужд терен. Пред собствена публика имат осем победи и две равенства в последните си десет срещи във всички турнири, като са успели да се разпишат във всяка една от тях.

Аякс от друга страна записа успех през седмицата и също така победи Емен с 5:0, затова ще бъдат с повдигнато настроение и сигурни във възможностите си. Тима отдавна не е успявал да се класира в груповата фаза на най-елитния европейски турнир и сега са само на крачка за да сложат край на тази четири годишна серия. Те не са много убедителни в защита, затова ще им се наложи да отбележат поне едно попадение за да са сигурни, че ще продължат напред.

В първия сблъсък се видя, че и двата отбора играят атакуващ футбол и са уязвими в защита. Очакваме и в този мач и двете страни да успят да се разпишат и да има над 2.5 гола, както и Аякс да продължи напред.

1) Бетфеър:   1,70

1xbet 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *