Динамо Минск – Зенит: прогноза „2“

Динамо Минск приема Зенит Санкт Петербург на стадион  Трактор в Минск, Беларус. Двубоят между двата тима е на 09 август в четвъртък от 20:00. Това е първата среща от общо две в 1/2-финалите за влизане в групите на Лига Европа.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Динамо Минск заема 2-ра позиция след БАТЕ Борисов в беларуската Висша Лига, точно както завършиха и през изминалия сезон. Отбора има опит в европейските турнири, като през последните години е редовен участник. Също така се намират в добра спортна форма и са записали осем успеха, едно равенство и една загуба в последните си десет двубоя във всички турнири.

Зенит Санкт Петербург завърши на 5-то място в много по-силното и оспорвано първенство на Русия, като разликата между първия и петия бе само 7 точки. През новия сезон са с две поредни победи без допуснат гол и са успели да се разпишат три пъти. В приятелските си мачове също показаха добра игра и записаха четири победи и равенство. Отбора спечели трофея преди 10 години и сега има потенциала да повтори това си постижение.

Въпреки че и двата тима са в добра форма и Динамо Минск има домакинско предимство разликата в класите е голяма и е в полза на гостуващия отбор. Очакваме победа за Зенит Санкт Петербург и в двата двубоя, като победителя най-вероятно ще се изправи срещу Хибърниън в последната фаза преди групите.

1) Бетфеър:   1,60

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *