Уфа – Анжи Махачкала: прогноза „1“

Уфа се изправя срещу Анжи Махачкала на стадион Нефтяник в понеделник, 06 август от 17:30 след обяд. Това е последния мач от втория кръг на руската Премиер лига.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Уфа финишира на 6-то място през миналия сезон и това им дава право на участие в квалификациите за Лига Европа. Именно това е причината за отлагането на този мач за понеделник. Тима успя да отстрани Домжале и се класира за полуфиналите, където ще срещне непретенциозния тим на Нидеркорн от Люксембург. Старши треньора Сергей Томаров ще се опита да надгради този успех с нова победа и да отново да зарадва феновете у дома.

Анжи Махачкала измъкна изненадваща победа в гостуване на Урал в първия кръг на руската Премиер лига, но домакините определено бяха много по-добрия отбор с много повече положения и владеене на топката. Едва ли ще имат късмет във втори пореден мач, като се има предвид, че миналата година се бориха за оцеляване, защото са един от най-слабите тимове и финишираха със седем поредни загуби.

Домакинското предимство от една страна и най-слабата защита в първенството, с която разполагат гостите накланя везните в полза на Уфа. Очакваме поражение за Анжи Махачкала и под 2.5 гола в двубоя от втория кръг на руската Премиер лига.

1) Бетфеър:   1,63

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *