Уест Бромич Албиън – Болтън: прогноза „1“

Уест Бромич Албиън приема Болтън на стадион Хоторнс в събота, 04 август от 17:00 след обяд. Мачът е от първия кръг на английската Чемпиъншип.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Уест Бромич Албиън изпадна от английската Висша Лига след като записа над двадесет мача без победа под ръководството на Тони Пюлис и Алън Пардю. Дарън Мур пое ръководството през последния месец от сезона и въпреки че не успя да ги спаси, обърна нещата за тима си. Дроздовете записаха победи над Манчестър Юнайтед и Тотнъм, както и равенство срещу Ливърпул. В предсезонната подготовка четири победи и равенство и със сигурност тима ще се опита да се върне във висшия еталон на Англия още през тази година.

Болтън се спаси от изпадане в Лига 1след слабата си игра през миналия сезон и то в последния кръг със победата над Нотингам Форест с 3:2. Тротърс са в криза още от миналата кампания заради неизплатени заплати, като повечето основни играчи напуснаха тима. Този сезон също ще се борят за своето оцеляване, което се вижда от слабата и неубедителна игра в приятелските им мачове.

Домакинското предимство, както и амбициите на Уест Бром за бързо завръщане са повече от достатъчни за победа над отново борещия се за оцеляване Болтън. Очакваме домакините да вземат трите точки и да има над 2.5 гола в този сблъсък.

1) Бетфеър:   1,47

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *