Нигерия – Аржентина: прогноза „2“

Нигерия приема Аржентина на стадион Санкт Петербург в едноименния град във вторник от 21:00. Това е третата последна среща от група D на Световното първенство в Русия 2018 и ще бъде предавана директно по БНТ 1 HD.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Нигерия е с актив от 3 точки след два изиграни мача. Супер Орлите загубиха първия си двубой срещу Хърватия с 2:0 и когато всички смятаха, че излизането им от групата е невъзможно, тима победи Исландия с 2:0 и значително повиши шансовете си. Въпреки добрата си игра във втората среща сега им предстои най-голямото предизвикателство, от което зависи дали ще продължат напред.

Аржентина е изправена пред катастрофа и след като игра финал на Световното първенство в Бразилия 2014 сега може да отпадне още в груповата фаза. Гаучосите не успяха да победят Исландия, като имаха смазващо превъзходство и мача завърши 1:1, след което Хърватия ги надигра с 3:0. Тима има едва една точка и за капак на всичко се раздели с треньора си Сампаоли. Само победа с добра голова разлика може да им осигури класиране и със сигурност ще дадат всичко от себе си.

И двата отбора изпитват затруднения в защита, затова голове и в двете врати няма да изненадат никого. Очакваме над 2.5 гола и победа за Аржентина над Нигерия в последния двубой от група D на Световното първенство в Русия 2018.

1) Бетфеър:   1,54

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *