Южна Корея – Мексико: прогноза „2“

Южна Корея приема Мексико на стадион Ростов в едноименния град в събота от 18:00. Това е втората среща от група F на Световното първенство в Русия 2018 и ще бъде предавана директно по БНТ 1 HD.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Южна Корея загуби първата си среща от Швеция с 1:0 без да успее да отправи точен удар и съвсем заслужено заема последното място. Отбора в много слаба форма, като са записали пет поражения, едно равенство и един успех над слабия тим на Хондурас в последните си седем двубоя във всички турнири.

Мексико постигна много важна и трудна победа срещу настоящия световен шампион Германия с 1:0. Отбора показа отлична игра и също така, че разполага с много добър колектив. Те заемат 2-ра позиция в класирането и сега имат отлична възможност да си осигурят продължаването напред при успех. Другият им сблъсък е със Швеция, така че това е най-добрата им възможност и добър шанс да подобрят головата си разлика.

Разликата в класите е огромна и само единия от двата отбора се бори за нещо в този турнир. Очакваме над 2.5 гола и победа за Мексико над Южна Корея във втората среща от група F на Световното първенство в Русия 2018.

1) Бетфеър:   1,73

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *