Сантош – Интернасионал: прогноза „1“

Сантош посреща Интернасионал на стадион Вила Белмира в понеделник, 11 юни от 01:00 сутринта. Мачът е от единадесетия кръг на бразилската Серия А.

Сантош заема 15-то място с актив от 10 точки след девет изиграни мача. Отбора финишира на 3-то място през изминалия сезон и като се има предвид, че състава им не е много различен очакваме те значително да подобрят своето представяне. Пред собствена публика са с три победи и едва едно поражение до този момент, като головата разлика им е 10:4.

Интернасионал се представи отлично през миналата кампания в Серия Б и съвсем заслужено играе в най-елитния ешалон на бразилския футбол. Сега едва ли ще успеят да финишират на 2-ра позиция, като за момента са на 8-мо място с актив от 16 точки. Далече от дома изпитват затруднения, като са записали един успех, две равенства и две загуби. Успели са да отбележат три попадения, а са допуснали пет в своята мрежа.

Домакинското предимство и много по-големия опит ще помогнат на Сантош да вземе успеха пред собствена публика. Очакваме под 2.5 гола в този двубой и загуба за Интернасионал.


1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *