04 юни, 2018

Румъния - Финландия: прогноза "1"

Румъния и Финландия ще премерят сили на стадион Илие Оана във вторник в град Плоещ, 05 юни от 20:30 вечерта. Това е приятелска среща, като и двата тима няма да вземат участие на Световното първенство в Русия 2018.

Румъния се представя почти перфектно и е в серия от три поредни успеха. Отбора победи последователно Израел, Швеция и Чили. Те успяват да надиграят своите опоненти и въпреки че не се класираха за Световното първенство в Русия 2018 се вижда, че това не им се отразява особено.

Финландия също е отбор, който не успя да се класира. Те се представиха много слабо и финишираха на 5-то място от шест тима с отрицателна голова разлика и повече загуби, отколкото победи и равенства заедно. Финландците нямат загуба в осем поредни двубоя, но не са се изправяли срещу нито един силен отбор, а далече от дома имат сериозни проблеми да бележат голове.

Домакинското предимство и по-класния тим ще помогне на румънците да спечелят тази среща. Очакваме попадения и от двата отбора, като Финландия ще загуби сблъсъка и ще има над 2.5 гола.


1xbet

0 коментара:

Публикуване на коментар